16.6 C
Orăștie
luni, 20 mai 2024

Viorel Salan, susține pe Maria Buda, candidatul pentru funcția de primar al comunei Balșa

M-am aflat în localitățile Balșa și Voia pentru a o susține pe colega noastră, doamna profesor Maria Buda, candidatul social democrat pentru funcția de primar al comunei Balșa. Am fost alături de ea pentru că dorește să fie un primar pentru oameni și nu pentru putere, acesta fiind și mottoul ei de campanie. În această comună nu au fost vizibile până acum proiecte în ultimii patru ani și oamenii au foarte multe nevoi. În discuțiile pe care le-am purtat cu localnicii am scos în evidență ceea ce nu s-a făcut până acum și am prezentat ceea ce noi dorim să realizăm în continuare.
Cetățenii s-au plâns de situația precară a infrastructurii rutiere, de necesitatea de a fi realizată extinderea canalizării și a rețelei de apă potabilă. Și-ar dori să existe și în fiecare sat din comuna lor câte o capelă mortuară și, de asemenea au dificultăți generate de semnalul slab la telefonia mobilă și internet.
Ținutul de aici este deosebit de frumos și ar putea fi integrat mai bine din punct de vedere turistic. Este ceea ce își propune și candidatul Maria Buda să realizeze ca primar.
Mult succes în continuare!
Orăștie24.rohttps://www.orastie24.ro/
Noutate! Transparență! Adevăr! Știri și informații de ultimă oră din Orăștie, Beriu, Orăștioara de Sus, Romos, Geoagiu, Balșa, Rapolt, Simeria. Cele mai noi informații din zonă, din județul Hunedoara și din țară în timp real!

CELE MAI NOI

ULTIMELE ȘTIRI ORĂȘTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.