16.6 C
Orăștie
luni, 20 mai 2024

Viorel Salan alături de Rareș Ștefănie, candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Beriu

Azi, am fost satul Sibișel din comuna Beriu, alături de Rareș Ștefănie, candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei.
Am vorbit cu oamenii din sat și le-am ascultat păsurile. Deși actualul primar este la al patrulea mandat, există multe nemulțumiri. Unele sunt legate de starea drumurilor de acces, de absența rigolelor de scurgere a apei ceea ce face ca apa pluvială să inunde periodic gospodăriile cetățenilor, modul în care spatiile verzi nu sunt destul de bine întreținute.
Oamenii care, din cauza vârstei, nu se mai pot deplasa până la sediul primăriei, ar dori să existe și o altă soluție de plată a dărilor decât personal, la serviciul de contabilitate.
Cert este un lucru, că PSD oferă o alternativă locuitorilor comunei Beriu, prezentând o echipă de tineri care au deja experiență în administrația publică. O echipă care dorește să se implice activ în îmbunătățirea calității vieții oamenilor de aici.
Ei vor ca primăria să vină către oameni. Iar candidatul Rareș Ștefănie chiar aceasta dorește să facă. Aparatul primăriei să comunice direct cu cetățenii și să le cunoască problemele, încercând totodată să ofere și cele mai bune soluții de rezolvare a lor.
Mult succes, Rareș!
Orăștie24.rohttps://www.orastie24.ro/
Noutate! Transparență! Adevăr! Știri și informații de ultimă oră din Orăștie, Beriu, Orăștioara de Sus, Romos, Geoagiu, Balșa, Rapolt, Simeria. Cele mai noi informații din zonă, din județul Hunedoara și din țară în timp real!

CELE MAI NOI

ULTIMELE ȘTIRI ORĂȘTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.