9.8 C
Orăștie
miercuri, 16 noiembrie 2022

Lansarea echipei PSD Orăștioara de Sus

Duminică la Orăștioara de Sus a avut loc lansarea oficială a echipei consilierilor locali PSD pentru comuna Orăștioara de Sus. Aceștia sunt: Andreșoiu Vasile, Vinerean Doinel, Floran Valentin, Stoicoiu Ovidiu Tiberiu, Vapit Aurel, Adamescu Ioan, Adamescu Florentin,  Simedroi Rodica Elena, Rujoiu Ioan, Sturza Cornel, Popescu Andreea, Bodea Nicușor, Ocolișan Andreea.

„Proiecte zonale – începute și neterminate. Propunerile mele sunt sunt următoarele:

  1. Realizarea canalizării și epurării tuturor apelor din interiorul comunei Orăștioara de Sus;
  2. Alimentarea cu apă și canalizare în Ocolișul Mic;
  3. Continuarea integrală a lucrărilor din toate satele aferente comunei;
  4. Regularizarea văilor în toate satele comunei;
  5. Construirea capelelor mortuare în satele unde nu există: Bucium, Orăștioara de Sus, Ocolișul Mic, precum și extinderea capelei mortuare situate în Costești;
  6. Asfaltarea tuturor drumurilor comunale cu surse de finanțare ce provin de la Uniunea Europeană. Lista pe care am pregătit-o conține peste 30 de măsuri ce vizează dezvoltarea comunei noastre. În cazul în care există recomandări/sugestii din partea voastră pentru o dezvoltare a programului meu, nu ezitați să îmi transmiteți un mesaj, putem discuta orice aspect benefic pentru comuna Orăștioara de Sus. Totul împreună cu cetățenii!” ne-a declarat Radu Trufaș, candidat la funcția de primar pentru comuna Orăștioara de Sus.
Orăștie24.rohttps://www.orastie24.ro/
Noutate! Transparență! Adevăr! Știri și informații de ultimă oră din Orăștie, Beriu, Orăștioara de Sus, Romos, Geoagiu, Balșa, Rapolt, Simeria. Cele mai noi informații din zonă, din județul Hunedoara și din țară în timp real!

CELE MAI NOI

ULTIMELE ȘTIRI ORĂȘTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.