13 C
Orăștie
luni, 15 mai 2023

CURTEA LEILOR

În locul fostului cinematograf Orion Orăștie, în primul local iluminat din municipiul Orăștie, CURTEA LEILOR,  este înfățișarea unui nou restaurant realizat în timp, cu deja cunoscutul simț artistic al doamnei Jesi Filip, cunoscută în lumea artistică asemeni unui penel consacrat orașului. Construit în timp, cu multă atenție, dedicație și trudă, localul a prins contur ca o personalitate arhitecturală bine definită, lăsând admirația firească trecătorului, ca un răsuflu ținut admirativ, într-un tur al localului.

Un restaurant de vis, un colț de Rai, un loc de poveste, care te face să te simți în mijlocul naturii, un loc de unde nu ai mai vrea să pleci și unde aștepți cu nerăbdare să revi…așa s-ar descrie, în câteva cuvinte: CURTEA LEILOR.

Restaurantul se poate mândri cu bucătari renumiți pentru preparatele lor și un personal de excepție.

CURTEA LEILOR își întinde ”aripile„ prin cele două terase superbe și un salon regal.

În condiții de maximă siguranță, pentru aceste timpuri, numai terasa cu un spațiu mare, este pusă la dispoziția consumatorilor.

Invitația adresată orăștienilor, pentru o dată cu deschiderea noului local, în data de 01 august 2020, în Orăștie, Strada Octavian Goga, vizavi de Liceul Aurel Vlaicu, este mai mult decât firească.

Orăștie24.rohttps://www.orastie24.ro/
Noutate! Transparență! Adevăr! Știri și informații de ultimă oră din Orăștie, Beriu, Orăștioara de Sus, Romos, Geoagiu, Balșa, Rapolt, Simeria. Cele mai noi informații din zonă, din județul Hunedoara și din țară în timp real!

CELE MAI NOI

ULTIMELE ȘTIRI ORĂȘTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.