16.6 C
Orăștie
luni, 20 mai 2024

“𝐕𝐢𝐜𝐞𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐨 𝐳𝐢!” la Jibou

“𝐕𝐢𝐜𝐞𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐨 𝐳𝐢!” la Jibou, un proiect deosebit, prin care tinerii din comunitate sunt invitați să participe la un concurs de idei inovatoare pentru dezvoltarea orașului, experimentând funcția de viceprimar.
Ajuns la cea de-a treia ediție, acest proiect inovator oferă tinerilor din Jibou șansa de a se implica direct în procesul decizional al orașului, contribuind cu idei creative și soluții pentru diverse probleme urbane.
Cei mai talentați și implicați participanți au fost recompensați pentru creativitatea și dedicarea lor cu premii în bani, o vizită la Parlamentul României și o tabără de o săptămână la mare.
Am găsit aici, la Jibou oameni minunați. Am găsit un oraș curat și îngrijit, cu investiții majore în care se reflectă dedicarea și eforturile administrației locale.
Mulțumesc pentru invitație domnului primar Dan Ghiurco și lui Vlad Pașcalău, viceprimarul orașului Jibou! Îi felicit pentru implicarea și devotamentul lor în menținerea acestui frumos oraș într-o stare atât de bună!
Felicitări tuturor echipelor care au participat la concurs! M-am bucurat foarte mult să văd tineri dornici să aducă schimbări în bine orașului în care trăiesc!
Comunicat Natalia Intotero
Orăștie24.rohttps://www.orastie24.ro/
Noutate! Transparență! Adevăr! Știri și informații de ultimă oră din Orăștie, Beriu, Orăștioara de Sus, Romos, Geoagiu, Balșa, Rapolt, Simeria. Cele mai noi informații din zonă, din județul Hunedoara și din țară în timp real!

CELE MAI NOI

ULTIMELE ȘTIRI ORĂȘTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.